advies

Metdomotica-advies.jpg

Goed advies is goud waard

Voordelen

Los advies mogelijk:
     niet gebonden aan uitvoering


Weet wat je krijgt


Geen verrassingen achteraf


Voorkom faalkosten

Een goede adviseur inspireert en informeert. Als specialist met jarenlange ervaring reikt hij dingen aan waarvan je het bestaan niet wist. Daarnaast fungeert hij als sparring-partner die op alle vlakken met je meedenkt. Zo maak je op basis van goede informatie de juiste keus, weet je wat je krijgt, kom je in de loop van het bouwproces niet voor onaangename verrassingen te staan en voorkom je faalkosten. Zie hier in het kort de rol van de architect in het bouwproces. En die van de smarthome-adviseur in de keus voor het domoticasysteem.

Als klant kun je zelf bepalen hoe uitgebreid ons advies moet zijn. In alle gevallen vergelijken wij drie systemen die aan de klantwens voldoen en die binnen het budget vallen. We maken inzichtelijk hoe de prijzen zijn opgebouwd (objectief en compleet, dus inclusief installatie-, programmeer- & begeleidingsuren), met welke andere aspecten je rekening moet houden (denk aan een betrouwbaar wifi-netwerk of de grootte van de technische ruimte) en wat de voor- en nadelen van de voorgestelde systemen zijn. Ook maken we inzichtelijk welke implicaties er zijn voor andere technische systemen in het huis - het klantbudget stopt namelijk niet bij de domotica-installatie.

Aan het einde van elk advies weet je wat er in de markt te koop is en wat het kost.

Adviespakketten

vind jouw perfecte smart home systeem

De bomen en het bos


Inspiratie & informatie


1 Adviesgesprek


Systeemadvies


Tips & Tricks


-


-


-


€ 495
 

The Toolbox


Inspiratie & informatie


2 Adviesgesprekken


Systeemadvies


Tips & Tricks


Tekening


-


-


€ 995
 

The Full Monty


Inspiratie & informatie


3 Adviesgesprekken


Systeemadvies


Tips & tricks


Tekening


Functioneel ontwerp


Bedieningsschema


€ 1.995
 

Twijfel je over welk adviespakket bij je past of wil je laagdrempelig kennismaken met onze dienstverlening? Schrijf je dan in voor het Smarthome spreekuur! Wij organiseren dit elke eerste zaterdag van de maand om 14:00 uur bij ons in de showroom. In groepen van maximaal 3 klanten (6 personen) vertellen we over alle (on)mogelijkheden van smarthomes.

NIET ALLEEN VOOR ZIEKE MENSEN

 
Kleurvlak-groen.jpg

Smarthome spreekuur

Inspiratie & informatie


€ 79  

 

Domotica voor elk huishouden

Langer thuiswonen, meer comfort, extra veiligheid of energie besparen; allemaal redenen om op zoek te gaan naar een domotica- of smarthome systeem. Maar hoe weet je welk systeem het meest geschikt voor jouw situatie is? En wat het kost? Wij hebben een adviespakket dat bij je past! Wij laten je door de bomen het bos weer zien, we geven je tools om zelf verder aan de slag te gaan en we kunnen - als je dat wilt - het ideale systeem voor je ontwerpen. Objectief en merkonafhankelijk. Zodat jij krijgt wat je wilt: een slim huis waarin jij kunt genieten van de dingen die er echt toe doen.

Objectief en merkonafhankelijk domotica advies

Ons onderscheidend vermogen is het feit dat wij niet gebonden zijn aan producten en producenten. Wij kennen alle systemen in de markt en adviseren onafhankelijk en objectief . Hoewel wij zeker onze voorkeuren voor bepaalde systemen hebben, is jouw vraag bepalend voor ons advies. Wil jij meer weten over waarom wij doen wat wij doen? Lees dan hier verder.

Technisch vakjargon vertaald naar een duidelijk advies

Bij domotica komt vaak technisch vakjargon om de hoek kijken. Begrijpelijk dat dit je niet verder helpt als je niet over veel technische kennis beschikt. METDOMOTICA is – al zeggen we het zelf – goed in staat om techniek om te zetten naar begrijpelijke taal. Zo is het ook voor jou precies duidelijk waar we het over hebben, zonder dat je vakjargon hoeft te beheersen. Elke euro die je bij ons uitgeeft, verdien je terug door kosten en tijd te besparen. We helpen je met ons advies graag verder zodat jij op een perfecte manier domotica toe kunt passen in jouw woning.