advies

Metdomotica-advies.jpg

Adviespakketten

vind jouw perfecte smart home systeem

De bomen en het bos


Quickscan & telefonische check


Adviesgesprek (1 x ca. 1,5 uur)


Verslag


Systeemadvies


Tips & Tricks


-


-


-


€ 495
 

The Toolbox


Quickscan & telefonische check


Adviesgesprek (2 x ca. 1,5 uur)


Verslag


Systeemadvies


Tekening


Tips & Tricks


-


-


€ 995
 

The Full Monty


Intakegesprek (ca. 1,5 uur)


Adviesgesprek (2 x ca. 1,5 uur)


Verslag


Systeemadvies


Tekening


Functioneel ontwerp


Bedieningsschema


Tips & tricks


€ 1.995
 

 
 

Domotica voor elk huishouden

Langer thuiswonen, meer comfort, extra veiligheid of energie besparen; allemaal redenen om op zoek te gaan naar een domotica- of smarthome systeem. Maar hoe weet je welk systeem het meest geschikt voor jouw situatie is? En wat het kost? Wij hebben een adviespakket dat bij je past! Wij laten je door de bomen het bos weer zien, we geven je tools om zelf verder aan de slag te gaan en we kunnen - als je dat wilt - het ideale systeem voor je ontwerpen. Objectief en merkonafhankelijk. Zodat jij krijgt wat je wilt: een slim huis waarin jij kunt genieten van de dingen die er echt toe doen.

Objectief en merkonafhankelijk domotica advies

Ons onderscheidend vermogen is het feit dat wij niet gebonden zijn aan producten en producenten. Wij kennen alle systemen in de markt en adviseren onafhankelijk en objectief . Hoewel wij zeker onze voorkeuren voor bepaalde systemen hebben, is jouw vraag bepalend voor ons advies. Wil jij meer weten over waarom wij doen wat wij doen? Lees dan hier verder.

Technisch vakjargon vertaald naar een duidelijk advies

Bij domotica komt vaak technisch vakjargon om de hoek kijken. Begrijpelijk dat dit je niet verder helpt als je niet over veel technische kennis beschikt. METDOMOTICA is – al zeggen we het zelf – goed in staat om techniek om te zetten naar begrijpelijke taal. Zo is het ook voor jou precies duidelijk waar we het over hebben, zonder dat je vakjargon hoeft te beheersen. Elke euro die je bij ons uitgeeft, verdien je terug door kosten en tijd te besparen. We helpen je met ons advies graag verder zodat jij op een perfecte manier domotica toe kunt passen in jouw woning.