Diensten

The missing link

Multidisciplinair

We zijn van vele markten thuis. Met onze achtergronden in bedrijfskunde, economie & elektrotechniek en jarenlange ervaring in verschillende rollen in de smarthome markt kunnen wij bij veel vragen helpen. Van een "simpele" productpromotie of een "makkelijk" ontwerp tot de complete ontwikkeling van een schaalbare seriematige format inclusief doelgroeponderzoek, kopersbegeleiding en procesimplementatie. We gaan een uitdaging niet uit de weg en hebben al verschillende projecten succesvol van de grond getrokken.

ONZE DIENSTEN

Advies & ontwerp

Formatdevelopment

Technische support

Projectbegeleiding

Procesimplementatie

Sales support

Promotie

Kopersbegeleiding

Training & instructie

Flexibel

Wij maken het makkelijk. Op vele manieren. Zie ons als de flexibele schil van je eigen organisatie waarmee je makkelijk op kunt schalen als je meer capaciteit of kennis nodig hebt. Dit kan zowel in vaste maandelijkse modules (waarbij we een vast aantal uren per maand voor jouw organisatie reserveren) of projectmatig. In alle gevallen zijn wij op zoek naar duurzame relaties zodat wij - omdat we elkaar als vaste sparringpartner goed kennen - waar nodig snel kunnen schakelen.

Maandelijkse modules

Fixed price

Zodat er elke maand professionals klaarstaan om de juiste support te leveren.

Projectmatige inzet

Flexibele extra capaciteit

Extra inzet van kennis en kunde op piekmomenten in het jaar of voor een specifiek project.

Eigenwijs

Wij weten als geen ander wat er bij komt kijken om de juiste technieken te vinden, combineren en/of door te vertalen naar ultiem gebruiksgemak. Wij doen al jaren niet anders. En weten inmiddels dat er geen standaard oplossing is. Geen vraag is hetzelfde en onze oplossingen zijn dat dus ook niet. Onze aanpak stelt de klantvraag centraal en in alle dingen die wij doen toetsen wij altijd of wij in staat zijn om ons doel te halen en échte meerwaarde te creëren. Noem het eigenwijs....

%d bloggers liken dit: