✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica Aanleggen

Domotica aanleggen is een technisch werkje en het is niet voor iedereen duidelijk wat hier bij komt kijken. Bij METDOMOTICA geeft graag advies over het aanleggen van domotica in jouw huis. Wij vertellen je alles over de voordelen van het aanleggen van domotica en slim wonen. Maar waar wij ons echt in onderscheiden is ons onafhankelijk advies. Wij zijn namelijk niet gebonden aan producten en producenten en geven enkel advies. Door jarenlange ervaring met zowel ontwerp als installatie van diverse smarthome-systemen weten we precies waar we over praten.

Domotica aanleggen? Wij geven je graag onafhankelijk advies

Wanneer je domotica wil laten aanleggen, wil je wel weten welke systemen je hiervoor het best kunt gebruiken. Maar waar begin je? METDOMOTICA laat je door de bomen het bos weer zien. We nemen je mee in de mogelijkheden van domotica, leggen uit hoe systemen worden opgebouwd en waar je rekening mee dient te houden. Aan de hand van een quicksan en jouw budget bespreken we alle relevante punten. Je ontvangt van ons een rapport met hierin alle gemaakte keuzes, consequenties hiervan en tips & tricks over een vervolgtraject. Ook als jij graag alles uit handen geeft, kun je bij ons terecht. Zo weet je precies wat mogelijk is, wat het kost en wat je verder moet doen om de voor jou ideale domotica te kunnen aanleggen. Bij ons kies je voor objectief en  merkonafhankelijk advies.

Welk systeem kies jij?

Bij METDOMOTICA kies je voor een van onze pakketten. Wil jij weten welk pakket het beste bij jou past? Bekijk dan online ons aanbod. Wil je afspraak maken? Bel dan naar: 030-7210820. Wij geven graag advies om jouw huis helemaal naar jouw wens te maken.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam