✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica in huis

Het laten plaatsen van domotica in huis heeft verschillende voordelen. METDOMOTICA geeft je graag advies over de mogelijkheden en vele voordelen. Domotica in huis levert een bijdrage aan energiebesparing, duurzaamheid, meer comfort en de mogelijkheid om langer thuis te wonen. Zo kan je optimaal genieten van je woonruimte en maakt domotica van je huis een comfortabel thuis.

Gebruik domotica in huis en vergroot je woonplezier

Als consument beschik je vaak niet over veel technische kennis en moet je vertrouwen op verschillende partijen. Wij laten je graag door de bomen het bos zien en helpen je in het maken van keuzes. Zo weet je precies wat er mogelijk is en tegen welke prijs. Op basis van uitgebreide informatie kan je precies zien welke systemen bij je wensen en behoeften passen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Denk hierbij aan het volgende:

  • Lichten die bij afwezigheid automatisch dimmen of uit gaan

  • Automatische deuren-en-ramen-dicht-controle

  • Cameraregistraties met gezichtsherkenning

  • Gordijnen die vanuit bed bediend kunnen worden

  • Zelfdenkende zonneschermen die de warmte buiten houden

Dankzij onze adviserende rol zijn wij objectief en merkonafhankelijk op het gebied van domotica in huis. Zo kan je van je thuis een slim huis maken en de focus leggen op alles wat er echt toe doet.

Maak een afspraak en vraag om advies

Ontvang je graag advies over de verschillende mogelijkheden van domotica, zodat je thuis een stuk comfortabeler wordt? Wij gaan graag voor je op zoek naar de beste match. Neem telefonisch contact met op en plan een advies afspraak in. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-721 0820. Je bent altijd van harte om ons te komen bezoeken op afspraak.

Direct een bericht sturen