✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica nieuwbouw

Een domotica systeem kan perfect worden geïnstalleerd in een nieuwbouw woning. Maar waar begin je als je je nieuwbouw woning wilt automatiseren? Door alle mogelijkheden weet je wellicht niet goed waar te beginnen. METDOMOTICA helpt je graag uitzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Domotica perfect te integreren bij nieuwbouw

We kunnen alles vertellen over de voordelen van domotica en slim wonen. Maar hierin zijn we niet de enige. Wat ons écht uniek maakt is ons advies. Wij zijn niet gebonden aan producten en producenten. We installeren de systemen niet zelf en hoeven dan ook niet alle in- en outs van een systeem te beheersen. Wel weten we precies welke functies er beschikbaar zijn, voor welke prijs. Als adviseur kennen wij alle systemen in de markt en verdiepen wij ons continu in nieuwe technieken. Deze testen we ook in onze showroom, zodat we ook de gebruikservaring kunnen testen. We hebben zeker voorkeur voor bepaalde systemen, maar jouw vraag is bepalend voor ons advies. Door jarenlange ervaring met zowel ontwerp als installaties van diverse smarthome-systemen, weten wij precies waar we het over hebben.

Welke domotica past bij jouw nieuwbouw?

Wij geven je graag advies over welke domotica het meest geschikt is voor jouw situatie. Kies uit onze adviespakketten het pakket dat voldoet aan al jouw wensen en voorkeuren. We leggen je de vele mogelijkheden uit in duidelijke taal, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een nieuwbouw huis waarin jij kunt genieten van de dingen die er toe doen: dat wil jij toch ook? Maak een afspraak door te bellen naar 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam