✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica oplossingen

Domotica biedt vele oplossingen voor elk huishouden. Maar door deze vele keuzes, kun je vast wat advies gebruiken. METDOMOTICA helpt je graag met onafhankelijk en objectief advies. Wij zetten techniek om naar begrijpelijke taal, zodat je zonder dat je technisch jargon hoeft te beheersen, toch weet wat je krijgt. Elke euro die je ons aan uitgeeft verdient zich dubbel en dwars terug in de tijd.

Domotica oplossingen voor een slim huis

Een slim huis? Klinkt als iets voor de 23e eeuw? Ingewikkeld, ingrijpend en een ver van je bed show? Niets is minder waar! De mogelijkheden van domotica zijn nu eindeloos. Wat is er fijner dan thuiskomen in een warm en verlicht huis? Met één druk op de knop alle verlichting uitzetten als je gaat slapen? Of op afstand de wasmachine aan- of uitzetten? Met domotica is het mogelijk. Maar ook de verwarming kan worden ingesteld op je agenda, of de beveiliging. Er zijn eindeloos veel oplossingen met domotica. We geven je graag advies in makkelijke taal. Zodat ook jij precies weet waar je aan toe bent.

Onafhankelijk en objectief advies

Smarthomes toegankelijk maken voor het grote publiek: dat is onze droom. Rijk worden we er niet van, maar we vinden het wel waanzinnig om te doen. Domotica, smarthome, slim huis – welke naam je het ook wilt geven – biedt vele oplossingen en draagt bij aan meer comfort, meer veiligheid en een relaxter leven. Door de techniek juist in te zetten helpt het je echt verder, maar wij begrijpen dat het nogal indrukwekkend kan zijn met alle mogelijkheden. Daarom geven wij graag advies over welke systemen het best bij jou passen. Wij zijn ongebonden en kunnen hierdoor onafhankelijk advies geven. Benieuwd? Maak dan een afspraak. Bel ons op: 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam