✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica specialist

METDOMOTICA weet alles over domotica en geeft als specialist graag objectief en onafhankelijk advies. Wij vertellen je graag in makkelijke taal alle mogelijkheden van domotica. Wij installeren niet zelf maar onderscheiden ons door ons onafhankelijk en objectief advies. Jouw huis een slim huis maken: dat is waar we het voor doen.

Advies over domotica bij de specialist

Smarthomes toegankelijk maken: dat is onze droom. De juiste techniek maakt wonen zoveel comfortabeler, duurzamer, veiliger en toekomstbestendig. Als je geïnteresseerd bent in domotica, is het soms lastig om te begrijpen waar partijen het over hebben. Als specialist vertellen we je in duidelijke taal de mogelijkheden van domotica. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welk systeem het beste bij jouw voorkeuren past. Zonder dat je daarvoor over de juiste technische kennis hoef te beschikken.

Maak van jouw huis een slim huis

Wat ons onderscheidend maakt, is ons onafhankelijk en objectief advies. Wij zijn ongebonden ten opzichte van producten en producenten. We installeren niet en hoeven hierdoor niet van alle systemen de ins-en outs te kennen. Wel kennen wij als specialist alle systemen en de voor- en nadelen hiervan. We verdiepen ons continu in nieuwe technieken en onze focus ligt altijd op functionaliteit in combinatie met prijs. Transparantie is daarbij voor ons zeer belangrijk. We hebben onze voorkeuren voor systemen, maar uiteindelijk draait het om jouw wensen. Maak een afspraak en laat ons weten wat jouw voorkeuren zijn. Bel naar 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam