✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica systeem

Heb je al kennis gemaakt met het domotica systeem? Er zijn veel voordelen verbonden aan domotica. METDOMOTICA geeft je graag advies over de verschillende mogelijkheden. Dankzij het domotica systeem maak je van jouw huis een veiligere en comfortabelere leefomgeving. Zo draag je bij aan veiligheid, comfort en duurzaamheid. Maak van je huis een prettige woonruimte die voorzien is van alle gemakken.

Vergroot je woonplezier dankzij het domotica systeem

Wij begrijpen maar al te goed dat niet iedereen evenveel kennis heeft van  techniek. Hierdoor moet je vertrouwen op verschillende partijen. Maar niet elke partij geeft objectief advies. Wij helpen je graag bij het creëren van een passend plan dat goed aansluit op jouw wensen en woonsituatie. Zo wordt duidelijk in kaart gebracht wat de mogelijkheden zijn en tegen welke prijs. De mogelijkheden zijn ontzettend uitgebreid. Denk hierbij aan:

  • Zelfdenkende zonneschermen die de warmte buiten houden

  • Gordijnen die je vanuit bed met een klik op de knop kan bedienen

  • Lichten die bij afwezigheid automatisch dimmer of zelfs uit gaan

  • Valbeveiliging

  • Een thermostaat die zelf terugschakelt als je het huis verlaat

Omdat wij slechts een adviserende rol op ons nemen, ben  je gegarandeerd van een objectief en merkonafhankelijk advies. Maak van je huis een slim huis en geniet van alle gemakken.

Plan een afspraak in en vraag om advies

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van het domotica systeem? Wij helpen je graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op en bel naar 030-721 0820. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam