✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica toepassingen

Domotica heeft diverse toepassingen en kan in elk huis zorgen voor meer comfort, veiligheid en duurzaamheid. In de toekomst is domotica niet meer weg te denken. Maar, hoe weet je nu welk systeem het beste bij jouw wensen past? En welke systemen zijn er eigenlijk? Bij METDOMOTICA laten we je door de bomen het bos zien, nemen we je mee in de mogelijke keuzes en kiezen we het systeem dat het best bij jou past.

Domotica: veel mogelijkheden en toepassingen

Domotica verhoogt het comfort in je leven aanzienlijk. Er zijn heel wat mogelijkheden om je huis te optimaliseren. Via één knop zijn bijvoorbeeld de verlichting, verwarming en het  alarmsysteem te bedienen en te controleren. Via je smartphone en tablet kun je ook zien wat er in je huis gebeurt, zelfs als je buiten de deur bent. Daarnaast kun je gebruik maken van sensoren, die bepaalde toepassingen in gang zullen zetten. Denk aan bewegingsmelders of een weerstation. Domotica biedt vele voordelen. Domotica is:

·         Comfortabel;

·         Veilig;

·         Duurzaam;

·         Toekomstbestendig.

Maak een afspraak om de toepassingen te bespreken

METDOMOTICA is opgericht om smarthomes voor iedereen toegankelijk te maken. Niet iedereen beschikt over de juiste kennis om technisch vakjargon te begrijpen. Logisch ook dat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom vertalen wij het graag voor je naar begrijpbare taal. Wij zijn onafhankelijk en kunnen hierdoor een objectief advies geven. Zodat je weet wat er te halen is. Tegen welke prijs. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij zijn te bereiken op: 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam