✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica veiligheid

Domotica is goed in te zetten voor de veiligheid in en rondom het huis. Koppel diverse sensoren met domotica en bedien de sensoren op elk gewenst apparaat. METDOMOTICA geeft onafhankelijk advies over domotica en vertaalt technisch jargon naar een logisch verhaal. We nemen je mee in de keuze voor het beste domotica systeem voor jou.

Domotica: zeer goed toe te passen voor veiligheid in en rondom het huis

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van domotica. Slim beveiligen doe je met een alarmsysteem in combinatie met domotica. Je kunt overal sensoren en camera’s plaatsen in en om je huis. Deze sensoren worden gekoppeld aan je domotica systeem. Zo kun je overal en altijd zien wat er in huis gebeurt. Domotica helpt je een handje als je zelf niet thuis bent. Heb je bijvoorbeeld een beveiligingssysteem, dan kun je instellen dat de lichten aangaan wanneer sensoren opmerken dat er iets niet klopt. Ook is er de mogelijkheid dat je een waarschuwing krijgt op je smartphone zodra er bijvoorbeeld beweging is gedetecteerd rondom de plek waarop een beveiligingscamera is gericht. Met domotica kies jij voor veiligheid.

Kies voor veiligheid

METDOMOTICA is onafhankelijk adviseur en is niet gebonden aan producten of producenten. Hierdoor kennen wij alle systemen in de markt en weten we altijd welk systeem het best bij jou past. Onze focus ligt altijd op functionaliteit in combinatie met prijs (en niet te vergeten betrouwbaarheid) en we proberen dit zo transparant mogelijk naar onze klant te presenteren. Neem contact op voor een afspraak. We zijn te bereiken op: 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam