✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica veiligheid

Domotica is goed in te zetten voor de veiligheid in en rondom het huis. Koppel diverse sensoren met domotica en bedien de sensoren op elk gewenst apparaat. METDOMOTICA geeft onafhankelijk advies en vertaalt technisch jargon naar een logisch verhaal. We nemen je mee in de keuze voor het beste domotica systeem voor jou.

Domotica: zeer goed toe te passen voor veiligheid in en rondom het huis

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van domotica. Slim beveiligen doe je door je alarm te koppelen aan je smarthome systeem. Door plaatsing van sensoren kun je je huis met je mee laten denken. Denk aan een melding op je telefoon als er iemand het terrein opkomt. Op de camera’s kun je vervolgens zien of het de postbode is, of dat iemand iets kwaads in de zin heeft. Door sensoren en camera’s op de juiste manier te plaatsen krijg je meer controle over je huis en weet je altijd wat er thuis gebeurt. Ook als je er niet bent. Juist als je er niet bent. Domotica helpt je dan een handje. Heb je je beveiligingssysteem gekoppeld aan je domotica, dan kun je instellen dat de lichten aangaan wanneer sensoren opmerken dat er iets niet klopt. Ook is er de mogelijkheid dat je een waarschuwing krijgt op je smartphone zodra er bijvoorbeeld beweging is gedetecteerd rondom de plek waarop een beveiligingscamera is gericht. Camera’s met gezichtsherkenning zijn zo slim dat ze alleen een melding sturen als er een onbekende wordt gesignaleerd. Zo word je niet elke keer gestoord als het niet nodig is. Met domotica kies jij dus voor extra veiligheid en gemak. En dat is een prettige gedachte.

Kies voor veiligheid

METDOMOTICA is onafhankelijk adviseur en is niet gebonden aan producten of producenten. Hierdoor kennen wij alle systemen in de markt en weten we altijd welk systeem het best bij jou past. Onze focus ligt altijd op functionaliteit in combinatie met prijs (en niet te vergeten betrouwbaarheid) en we proberen dit zo transparant mogelijk naar onze klant te presenteren. Neem contact op voor een afspraak. We zijn te bereiken op: 030-7210820.


Direct een bericht sturen

Naam *
Naam