✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica verwarming

Met domotica bedien je gemakkelijk je verwarming via smartphone, tablet of een ander device. Domotica wordt steeds populairder en wordt steeds vaker toegepast in huis. Voor het regelen van de verlichting, verwarming, alarmsystemen, maar ook voor elektrische apparatuur wordt domotica gebruikt. Door slim gebruik te maken van techniek, wordt wonen comfortabeler, veiliger en duurzamer. En ook op afstand bedien je de verwarming gemakkelijk. Maar waar begin je nu met het aanleggen van domotica? METDOMOTICA geeft merkonafhankelijk en objectief advies. Zo weet jij zeker dat je het systeem vindt, dat past bij jouw wensen.

Domotica voor het regelen van jouw verwarming

Onderweg naar huis en wil je in een lekker warm huis thuiskomen? Geef via je smartphone een seintje door dat jij de temperatuur wil verhogen. Zo kom je thuis in een heerlijk warm huis. En als je op vakantie gaat staat thuis alles in een handomdraai in de vakantiestand. De thermostaat gaat lager en jij hoeft je geen zorgen te maken over of je thuis alles wel goed hebt afgesloten. Stel de verwarming van je huis optimaal in zodat je de volledige controle hierover hebt.

Technisch vakjargon vertaalt naar een logisch verhaal

Door het grote aanbod en het gebruik van technisch vakjargon, is het begrijpelijk dat je niet helemaal weet waar je moet beginnen. Bij METDOMOTICA is het onze droom om smarthomes voor het grote publiek toegankelijk te maken. Wij nemen je dan ook graag mee in de zoektocht naar het beste systeem voor jouw huis. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak. We zijn te bereiken op: 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam