✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica voordelen

Domotica biedt vele voordelen en wordt niet voor niets steeds populairder. Het hebben van domotica in je woning heeft vele voordelen. METDOMOTICA maakt graag inzichtelijk wat er voor jou mogelijk is.

Domotica en de voordelen hiervan

Domotica wordt steeds meer ingezet en de technologie ontwikkelt zich steeds verder. In het huis van de toekomst is domotica onmisbaar. Maar wat zijn nu de voordelen van het gebruik van domotica? Wij zetten het voor je op een rijtje.

  • Comfortabel; je gordijnen openen met één druk op de knop, muziek bedienen met je stem, of in één beweging alle lichten aan- of uitdoen. Dit is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden op het gebied van comfort.

  • Veilig; automatisch deuren en ramen sluiten, het alarm aan met één knop en via je smartphone of andere beeldschermen zichtbaar wat er gebeurt. En alles op automatische stand wanneer je op vakantie bent? Geen probleem. Met domotica lijkt het net of je huis bewoond is.

  • Duurzaam; Lichten die bij afwezigheid automatisch dimmen of uit gaan, een thermostaat die zelf terugschakelt als het huis verlaten is, en apparatuur die automatisch aangaat op het moment dat je zonnecollectoren energie opwekken. Met domotica kies je voor een duurzaam smarthome-systeem.

  • Toekomstbestendig; Oude bomen verplant je niet! Als je eenmaal op de juiste plek zit, verhuis je liever niet. Maar behoeften veranderen wel. Door voorzieningen te treffen spelen we in op veranderende wensen in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan valbeveiliging of dat het gas afgesloten wordt zodra er rook gedetecteerd wordt. Maar denk ook aan loze leidingen andere punten waar je rekening mee kunt houden zodat je op termijn altijd je systeem aan kunt passen aan veranderende wensen.

We vertellen je graag alles over de voordelen

METDOMOTICA maakt smarthomes graag toegankelijker. In duidelijke taal kunnen we je alles vertellen over de voordelen van domotica en slim wonen. Doordat wij ongebonden zijn, kennen wij alle systemen in de markt en geven wij onafhankelijk advies. Zo weten wij precies welke systemen het best bij jou passen. Bekijk onze adviespakketten en kies het pakket wat het beste bij jou past. Wil je graag dat wij aan de slag gaan voor jou? Neem dan contact met ons op. Je belt ons op: 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam