✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Domotica woning

Met domotica in je woning, maak je het jezelf gemakkelijk. Ook komt het ten goede van de veiligheid binnenshuis en kun je kosten besparen. Langer thuiswonen, meer comfort, extra veiligheid of energie besparen. Dit zijn allemaal redenen om op zoek te gaan naar een domotica- of smarthome systeem. METDOMOTICA helpt graag bij het zoeken naar het ideale domotica systeem voor in je bestaande woning.

Domotica in een bestaande woning? Geen probleem!

Vaak wordt aangenomen dat domotica alleen bij nieuwbouwprojecten een optie is. Bij de bouw van een woning wordt al rekening gehouden met de toepassing van domotica. Maar vaak is een bestaande woning gebouwd in een periode dat de mogelijkheden van domotica in huis nog zeer beperkt waren, of zelfs niet bestonden. Omdat domotica tegenwoordig ook draadloos is, is er bij veel installaties geen ingrijpend breekwerk nodig. Hierdoor zijn mogelijkheden voor de integratie van domotica in een bestaande woning zeer uitgebreid. Stel je eens voor hoe het is om voortaan met je smartphone, tablet of ander device allerlei functies te bedienen!

Maak een afspraak met de onafhankelijk en objectieve adviseur

Smarthomes toegankelijk maken: dat was voor ons de aanleiding om te beginnen met METDOMOTICA. Niet iedereen beschikt over de juiste technische kennis van domotica en zal het dus moeten doen met wat verschillende partijen vertellen. Maar soms wordt nog steeds niet duidelijk  waar het over gaat. Daar brengen wij verandering in. In duidelijke taal die voor iedereen te begrijpen is, brengen wij in kaart welke domotica past bij jouw wensen en woning. Als onafhankelijk en objectief adviseur hebben wij kennis van diverse systemen van diverse merken. Zo ben jij verzekerd van domotica die in jouw bestaande woning past. In een adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze adviespakketten. Neem contact met ons op 030-7210820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam