maakt je leven leuker

Metdomotica-header-home.jpg

Smart home toegankelijk voor iedereen

Voordelen

Inzicht in keuzes


Gemak


Binnen elk budget


Kwaliteitscontrole

Dat is onze missie! Hoe gaaf zou het namelijk zijn als je precies weet wat er mogelijk is en wat het kost? Zodat je als klant op basis van goede informatie het systeem kunnen kiezen wat het beste bij je past? Langer thuiswonen, meer comfort, extra veiligheid of energie besparen; allemaal redenen om op zoek te gaan naar een domotica- of smarthome systeem. Maar hoe weet je welk systeem het meest geschikt voor jouw situatie is? En wat het kost? Wij bieden de oplossing.

We adviseren voor alle systemen in de markt (variërend van € 500,- tot € 100k en meer) en maken in simpele taal duidelijk wat je krijgt. Daarin zijn we uniek in Nederland.

Na het advies kunnen we de begeleiding, technische detaillering en zelfs uitvoering voor ons rekening nemen. Maar dat hoeft allemaal niet. Jij kiest en krijgt in alle gevallen de juiste – objectieve – informatie waar je om vraagt. In heldere bewoordingen, binnen jouw budget, waarbij alle kosten op een duidelijke manier worden uitgelegd.

 

Objectief en merkonafhankelijk domotica advies

Ons onderscheidend vermogen is het feit dat wij niet gebonden zijn aan producten en producenten. Wij kennen alle systemen in de markt en adviseren eerlijk en objectief. Hoewel wij zeker onze voorkeuren voor bepaalde systemen hebben, is jouw vraag bepalend voor ons advies. Wil jij meer weten over waarom wij doen wat wij doen? Lees dan hier verder.

Technisch vakjargon vertaald naar een duidelijk advies

Bij domotica komt vaak technisch vakjargon om de hoek kijken. Begrijpelijk dat dit je niet verder helpt als je niet over veel technische kennis beschikt. METDOMOTICA is – al zeggen we het zelf – goed in staat om techniek om te zetten naar begrijpelijke taal. Zo is het ook voor jou precies duidelijk waar we het over hebben, zonder dat je vakjargon hoeft te beheersen. Elke euro die je bij ons uitgeeft, verdien je terug door kosten en tijd te besparen. We helpen je met ons advies graag verder zodat jij op een perfecte manier domotica toe kunt passen in jouw woning.