✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Huis automatiseren

Een huis automatiseren draagt bij aan een comfortabeler leven. Denk hierbij aan automatische deuren-en-ramen-dicht-controle en lichten die automatisch uit gaan wanneer je afwezig bent. Wij geven graag advies over de verschillende mogelijkheden zodat je ervaart wat het beste bij jou past. Dankzij het automatiseren van je huis kan je optimaal genieten van een comfortabel huis.

Laat je huis automatiseren en geniet van vele voordelen

Huisautomatisering levert op verschillende vlakken een bijdrage en grote voordelen op. Zo helpt huisautomatisering bij het langer thuis blijven wonen. Dankzij techniek ben je minder afhankelijk van anderen. Valbeveiliging is een goed voorbeeld van een mogelijkheid waar wij je graag over adviseren. Ook levert het automatiseren van je huis een bijdrage op het gebied van veiligheid. Dankzij de camera’s met gezichtsherkenning wordt onraad snel gesignaleerd. Natuurlijk zijn er nog veel andere mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Het gas automatisch laten afsluiten wanneer er gas wordt gedetecteerd

  • Deuren openen en sluiten op afstand

  • Een thermostaat die zelf terugschakelt als het huis verlaten is

  • Een wasmachine die start als de zonnecollectoren energie opwekken

  • Lichten die automatisch dimmen of uit gaan bij afwezigheid

Omdat METDOMOTICA slechts een adviserende rol opneemt, kunnen wij je objectief en merkonafhankelijk advies geven op het gebied van huisautomatisering. Maak van je huis een comfortabele leefomgeving door het te automatiseren.

Ontdek de mogelijkheden

Wij ontvangen je graag in De Meern. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van huisautomatisering? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 030-721 0820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam