✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Huis domotica

METDOMOTICA geeft je graag advies om in huis domotica te installeren. Het laten plaatsen van domotica in huis geeft vele voordelen en biedt  tal van mogelijkheden. Zo levert het een bijdrage aan duurzaamheid, meer comfort, de mogelijkheid om langer thuis te kunnen wonen en energiebesparing. Met een goed advies pas je met gemak huisautomatisering toe.

Optimaliseer je huis dankzij domotica

Niet iedereen beschikt over uitgebreide technische kennis en is daardoor aangewezen op het vertrouwen van verschillende partijen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste systemen. Dankzij onze adviserende rol zijn wij objectief en merkonafhankelijk op het gebied van domotica voor in huis. Zo leer je meer over alle mogelijkheden en tegen welke prijs deze verwezenlijkt kunnen worden. Denk hierbij aan vanuit bed bedienbare gordijnen, cameraregistraties met gezichtsherkenning en zelfdenkende zonneschermen om de warmte buiten te kunnen houden. Zo maak je van je huis een comfortabelere leefomgeving.

Maak een afspraak en vraag om professioneel advies

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van domotica voor in je huis? Wij geven je graag advies. Neem contact met ons op en plan een intakegesprek in. Afhankelijk van je wensen en budget kan je een adviespakket kiezen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-721 0820 en hopen je snel te mogen ontvangen.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam