✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Huisautomatiseringssysteem

Aan een huisautomatiseringssysteem zijn veel voordelen verbonden. Het automatiseren van je huis helpt bij een comfortabeler leven. Zo is het mogelijk om zelfdenkende zonneschermen te laten instaleren, zodat de warmte in huis buiten gehouden kan worden. Of kunnen deuren en ramen op afstand worden geopend of gesloten. Wij adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Laat een huisautomatiseringssysteem plaatsen en geniet van de voordelen

Een huisautomatiseringssysteem in huis laten plaatsen, draagt bij aan verschillende factoren. Zo lever je een bijdrage aan duurzaamheid, het vergroten van comfort, energiebesparing en de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen. Hierbij komen verschillende mogelijkheden kijken. Denk hierbij aan:

  • Valbeveiliging

  • Automatische deuren-en-ramen-dicht-controle

  • Een thermostaat die zelf terugschakelt wanneer je het huis verlaat

  • Een wasmachine die start als de zonnecollectoren energie opwekken

  • Camera registraties met gezichtsherkenning

Dankzij de adviserende rol van METDOMOTICA wordt objectief en merkonafhankelijk advies gegeven. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van de beste service en kan echt gekeken worden naar je behoeften en wensen. Maak van je huis een slim huis en creëer een comfortabele leefomgeving.

Plan een intakegesprek in

METDOMOTICA geeft advies op maat dat perfect aansluit bij je wensen en behoeften. Hierbij kan je kiezen uit verschillende adviespakketten, zodat het beste resultaat behaalt kan worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een huisautomatiseringssysteem? Neem dan contact met ons op en bel ons op 030-721 0820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam