✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Intelligent huis

Creëer een intelligent huis met domotica. Installeer een systeem dat met één druk op de knop het alarm aanzet of kies een systeem dat cameraregistraties opslaat met gezichtsherkenning. Of ga voor lampen die bij afwezigheid worden gedimd of uit gaan. Door de automatisering van je huis ga je een comfortabeler leven tegemoet. Zo kan je genieten van de dingen die er echt toe doen.

Een intelligent huis dankzij domotica

Dankzij de inzet van domotica maak je van je thuis een intelligent huis. Domotica in huis levert een bijdrage aan energiebesparing, het vergroten van comfort, duurzaamheid en de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen zonder extra hulp. Zo ben je minder afhankelijk van anderen en kan je genieten van comfort. METDOMOTICA begrijpt dat niet iedereen over een ruime technische kennis beschikt. Hierdoor ben je afhankelijk van partijen die wel over die kennis beschikken. Wij helpen je graag bij het versimpelen van je keuzes. Omdat wij alleen adviseren, kunnen wij een objectief en merkonafhankelijk advies geven. Zo weet je zeker dat je het beste advies krijgt en de ideeën voor je intelligente huis bij jouw wensen aansluiten.

Ontdek de mogelijkheden voor een intelligent huis

Ons advies sluit altijd volledig aan bij je wensen en behoeften. Met onze drie verschillende adviespakketten kan je precies zien wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste match. Neem telefonisch contact met ons op en bel naar 030-721 0820. We hopen je snel te mogen ontvangen in De Meern.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam