Maatwerk

de beste optie voor jouw klant

Met domotica kan alles. Maar hoe kom je erachter wat mogelijk is en wat het kost? Zodat de klant op basis van goede informatie het domoticasysteem kan kiezen dat het beste past? Dat is in essentie de vraag die wij beantwoorden. Het antwoord is voor elke klant verschillend; de wensen, het budget, verwachtingen, tijdsplanning en bouwkundige (on)mogelijkheden zijn in elk project weer anders. Dat maakt ons werk leuk en afwisselend maar tegelijkertijd ook complex en uitdagend.

ONZE DIENSTEN

Advies

Ontwerp

Projectbegeleiding

Realisatie door partners

Door onze unieke werkwijze kan je als opdrachtgever kiezen welke taken wij op ons nemen. Van advies tot turnkey oplevering.

ADVIES & ONTWERP

pakketten

modulair en met uitbreidingsopties

De bomen en het bos pakket
The toolbox pakket
The full monty pakket
Uitbreidingsopties
lichtontwerp
VERLICHTING, Spel van licht & donker...

... en een vak apart. Een goed lichtontwerp maakt dat een ruimte gaat leven en zorgt daarnaast voor een intuïtieve gebruikservaring. Het is vaak een onmisbaar onderdeel van het interieurontwerp. Onze lichtpartners weten als geen ander wat er bij komt kijken. We bevelen ze dan ook graag aan.

audiovideoplan
AV, Makkelijk bedienen

Iedereen kent de voorbeelden van lelijke grote speakers in het zicht en te veel afstandsbedieningen. Er zijn talloze mogelijkheden om deze irritaties te voorkomen. In ons audio- en videoplan nemen we alle mogelijkheden met je door. Van inbouwspeakers tot tv-liftsystemen en meer... jij kiest.

energieadvies
ENERGIE BESPAREN, Hoe pak je dat aan?

Isolatie, ventilatie, opwekking, koppeling van systemen, monitoring en meer. Alle genoemde punten dragen bij aan energiebesparing, maar waar begin je dan? Wat is de eerste stap? In het energieadvies krijg je antwoord op deze vraag, zodat je met een gericht plan aan de slag kan.

veiligheidsplan
BESCHERMING, Een veilig gevoel

Veiligheid begint bij preventie. Denk aan buitenlicht met een sensor of aan aanwezigheids-simulatie zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. De volgende stappen zijn detectie, alarmering en registratie. In ons veiligheidsplan gaan we in op alle aspecten en maken we een plan wat precies aansluit bij jouw gevoel van veiligheid. 

Begeleiding & realisatie

Niets is zo mooi als een bouwproces dat helemaal vlekkeloos verloopt. Dat dat niet vanzelfsprekend is, merken wij elke dag. Daarom stoppen onze werkzaamheden meestal niet na afronding van het ontwerp.

Als ervaren specialist in complexe domotica-systemen nemen wij de rol van sparringpartner en procesbewaker graag op ons. Allereerst zorgen wij voor goede overdracht richting de uitvoerende partijen en de klant. Het maakt niet uit of een project wordt uitgevoerd door reeds bij de bouw betrokken partijen of door één van onze uitvoeringspartners. We houden altijd de vinger aan de pols. Wij sluiten aan bij bouwvergaderingen, stemmen details en planningen af, we controleren tekeningen, signaleren knelpunten en bedenken oplossingen.

Kortom: we denken mee in het gehele proces zodat deadlines niet in gevaar komen en budgetten niet onnodig worden overschreden. Op deze manier zorgen wij met onze specialistische kennis en ervaring voor een zo soepel mogelijk proces, waarbij we het beoogde eindresultaat en de ultieme klantbeleving nooit uit het oog verliezen.

  • Voorkom faalkosten

  • Naadloze aansluiting tussen ontwerp en realisatie

  • Kwaliteitscontrole

  • Geen verrassingen achteraf

  • Perfecte nazorg

Maatwerk

%d bloggers liken dit: