Waarom METDOMOTICA?

We kunnen honderduit vertellen over de voordelen van domotica en slim wonen. Dat doen we dan ook graag, maar daarin zijn we niet uniek. Wij onderscheiden ons omdat we niet gebonden zijn aan installateurs, fabrikanten en producten. Wij geven objectief en onafhankelijk advies. Natuurlijk hebben wij goede relaties met fabrikanten - we vragen ze allemaal om demo-apparatuur zodat wij alles kunnen testen en zelf ervaren - maar we hebben geen financieel belang bij het systeem wat de klant uiteindelijk kiest.

plus+min.jpg

Als adviseur kennen we alle systemen in de markt. Deze kennis vertalen we door in ons klantadvies waarbij de focus altijd ligt op functionaliteit in combinatie met prijs (en niet te vergeten betrouwbaarheid) en we proberen dit zo transparant mogelijk naar onze klant te presenteren. We “sturen” niet naar technieken waar we de hoogste marge op kunnen behalen, of naar een systeem waar we dealer van zijn of wat op voorraad ligt. We hebben zeker onze voorkeuren voor bepaalde systemen (niets menselijks is ons vreemd - ook wij hebben van ons huis een smarthome gemaakt) maar de vraag van de klant is bepalend voor de inhoud van ons advies. Door jarenlange ervaring met zowel ontwerp als installatie van diverse smarthome-systemen, weten we precies waarover we praten.

liefde-chinees-tekens-sjabloon.jpg

Daarnaast zijn wij - al zeggen we het zelf - heel goed in staat om techniek om te zetten naar begrijpelijke taal, zodat je zonder dat je technisch jargon hoeft te beheersen, toch weet wat je krijgt. We zien nog regelmatig offertes voorbij komen die net zo goed in het chinees opgesteld hadden kunnen worden - als klant heb je dan eigenlijk geen flauw idee waar je voor tekent.

Als laatste durven we wel te beweren dat je elke euro die je aan ons uitgeeft dubbel en dwars terugverdient in tijd die je bespaart en kosten die je niet hoeft te maken omdat we fouten helpen voorkomen.

InspiratieCasper Rebholz