Nabeschouwing: VT Wonen & Design Beurs

De VT Wonen & Design Beurs was voor ons een groot succes. Naast een bijzonder leuke samenwerking met fabrikanten die hun innovatieve producten lieten zien, werden we vooral ook erg enthousiast van de leuke klantreacties. Volgend jaar zijn we er dus weer. Nu eerst nog even een overzicht van alle prachtige apparatuur die we lieten zien:

Netatmo mocht op zijn zachts gezegd rekenen op uitgebreide interesse van de vele bezoekers. Naast de slimme thermostaat, camera’s en rookmelders was er vooral veel belangstelling voor de nieuwe slimme deurbel. De deurbel is beschikbaar vanaf januari 2020 en heeft - in tegenstelling tot andere aanbieders - geen abonnement nodig. Opslag van data kan gewoon met behulp van een SD card. Slimme zet dus….

Ook de “laser”presentatie van Goelst trok de aandacht. De nieuwe elektrische gordijnrail zorgt voor een flink lager prijsniveau. Bovendien krijg je nu via http://www.railsopmaat.nl/goelst-vtwonen 15% korting op het gehele assortiment. Gebruik hiervoor de code GOELST2019.

Verder lieten we de prachtige domotica-oplossingen van Larnitech zien en gaven Coviva en Crestron Home acte de presence. Alle drie de oplossingen hebben zo hun eigen argumenten waarom je voor het een of andere systeem zou kiezen. Binnenkort laten we alle argumenten inclusief een uitgebreide beschouwing en impressie van de bediening in een komend nieuwsbericht de revue passeren. Wordt vervolgd dus.

Naast de slimme smarthome apparatuur lieten we in onze demowoning de mooiste interieurproducten van Osiris Hertman, KAPPENNOW, Inside Blinds, Plankstaal, Oase Groen, Vandenbosch en Edward Otten zien.

NieuwsJohan de Jong