Beurs Eigen Huis 20 t/m 22 sept

Ga je een huis bouwen of ga je verhuizen? Wil je je woning verduurzamen of aan de slag met tuin of interieur? Of wil je meer weten over hoe je je huis slimmer, energiezuiniger, comfortabeler en veiliger wilt maken? Bezoek dan de Beurs Eigen Huis - de beurs voor mensen met bouw- en verbouwplannen.


Wij geven acte de presence op de deze inspirerende beurs waar alles wat met bouw en- en verbouwen te maken heeft voorbij komt. Neem je tekeningen mee en bezoek ons op stand DH22.

Vrijkaarten winnen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Onder de inschrijvers verloten wij vijftig gratis vrijkaarten.


Wil je tijdens de beurs een afspraak met ons? Dat kan. Laat dan hier je gegevens achter voor een afspraak, dan nemen we contact op en plannen we specifiek tijd voor je in, zodat je zeker weet dat je niet hoeft te wachten in een volle stand.

NB als je een afspraak inplant ding je automatisch mee naar de vrijkaarten.

logo-beh-2018-vierkant-beton.jpg
NieuwsJohan de Jong