VT Wonen & Design Beurs 1 t/m 6 okt

Van 1 tot en met 6 oktober 2019 vindt in de Amsterdamse RAI hét inspiratie-event voor interieur en wonen plaats: de VT Wonen & Design Beurs. Ontdek de nieuwste trends, mooiste meubels en doe inspiratie op in één van de - door de woonbladen gestylde - woningen.

slider vt wonen.jpg

Wij kijken er enorm naar uit. Niet alleen omdat we dit keer samen met de industrie groots uitpakken, maar vooral omdat we een nieuw idee lanceren: de Smart Home Speed Date. In een 20 minuten durende exclusieve date vertellen we je alles wat je wilt weten over Smart Home in jouw situatie. Langer thuiswonen, meer comfort, veiligheid en gemak - geef maar aan waar de focus moet liggen. Je kunt je via de website inschrijven en onze speciale Speed Date Quickscan invullen. Dan komen wij goed beslagen ten ijs. Een Smart Home Speed Date is alleen mogelijk tijdens de VT Wonen & Design Beurs en is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan.

woonbeurs+impressie+1.jpg

Je vindt ons in de Designhal - stand 10.178: wat laten we zien?

Met dank aan onder andere Larnitech, Netatmo, Hager, Coviva, Goelst en Crestron kunnen we tijdens de VT Wonen & Design Beurs een prachtige afspiegeling laten zien van wat domotica/ smarthome tegenwoordig allemaal te bieden heeft. Camera's met gezichtsherkenning, slimme deurbellen, sensoren die zorgen voor een prettig binnenklimaat, bediening van je hele huis via verschillende appjes op je tablet of smartphone, slimme thermostaten, stembesturing, perfect geïntegreerde speakers, elektrische gordijnen en nog veel meer. Van hele toegankelijke losse slimme apparaatjes tot volledig geïntegreerde systemen die je zowel met je stem, als via je mobiele apparaten als met één druk op de knop wordt bediend- het komt allemaal voorbij.

NieuwsJohan de Jong