Partners

Metdomotica-header-home.jpg

Het idee

Wij maken domotica toegankelijk voor het grote publiek. Dat is onze missie. Dat doen we door objectief advies te geven over de mogelijkheden, kosten en randvoorwaarden van alle domotica-systemen die er in de markt verkrijgbaar zijn. Van Homey tot E-net, van Coviva tot Crestron en van Free@Home tot KNX (en alles wat daar tussen zit). Klanten zijn uitermate tevreden over onze dienstverlening. Er is alleen één probleem waar we onvoldoende grip op hebben: de uitvoering van onze adviezen door installateurs en system integrators laat te wensen over. Onze klanten vinden simpelweg lang niet altijd de goede, eerlijke en betrouwbare partij die hun wens om kan zetten naar perfecte uitvoering. We hebben in de afgelopen tijd de gekste voorbeelden voorbij zien komen: gateways die niet nodig zijn, programmeeruren die 8x hoger liggen dan noodzakelijk en referenties die zelf verzonnen zijn. Wij worden er heel verdrietig van en zien onze missie - domotica toegankelijk maken - dan ook in het gedrang komen. Om die reden willen wij ons dan ook zelf bemoeien met de uitvoering. We gaan een landelijk netwerk bouwen van betrouwbare en capabele installateurs en system integrators die onze adviezen perfect kunnen uitvoeren.

We delen Nederland in in 6 regio’s waarbij iedere regio wordt gevormd door één system integrator en twee installateurs. Deze drie partijen kunnen gezamenlijk alle systemen installeren die wij aan onze klanten adviseren. Uiteraard vallen de zogenaamde doe-het-zelf-systemen hier niet onder. Naast uitvoering van de adviezen delen de partijen kennis met elkaar (zodat we als netwerk sterker worden), staan we garant voor kwaliteit (onze werkwijze vormt straks zijn eigen keurmerk) en worden over en weer leads voor elkaar gegenereerd (en kun je kennis inhuren als dit nodig is). METDOMOTICA maakt promotie voor dit netwerk, faciliteert promotie-activiteiten en kennismeetings en breidt het netwerk uit met partijen die het netwerk verder versterken (denk bijvoorbeeld aan energie-, en lichtadviseurs).

Echt iets voor jou?

We zijn op zoek naar innovatieve installateurs en system integrators die garant staan voor kwaliteit. Als METDOMOTICA-partner draag je actief onze transparante visie uit. Je gelooft in de kracht van samenwerking en kennisdeling, zonder dat je daarmee afbreuk doet aan je eigen unieke propositie. Als installateur ben je in staat om naast een perfect werkende elektra-& ict-installatie meerdere domoticasystemen uit het middensegment (5 tot 15k; Free@home, Coviva, LuxorLiving etc) aan je klant aan te bieden. Waar de installateur stopt begint de system integrator. Zo vullen we elkaar perfect aan. Iedere METDOMOTICA-partner gelooft in kruisbestuiving en wederkerigheid. Je weet waar je goed in bent en vooral ook welke partijen je om je heen nodig hebt om jouw klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

METDOMOTICA maakt het verhaal voor jou compleet. Als adviseur lopen wij voorop in kennis over alle systemen in de markt. Zo maken we het makkelijk voor jou om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in smarthomeland. Daarnaast bouwen we een breed netwerk waar jij een actieve deelnemer in bent. Door onze uitstekende branding en promotie-activiteiten worden al onze partners gezien als autoriteit op hun vakgebied. Onze gerichte en transparante aanpak (direct richting consument, maar ook specifiek naar architecten, bouwers en ontwikkelaars) zorgt ervoor dat wij de klant vinden die inziet dat kwaliteit verder gaat dan alleen merk A, B of C. Onze klant wil vooraf goed advies, perfecte begeleiding tijdens het bouwproces en achteraf een perfect werkende installatie met bijbehorende goede service (en een servicecontract). Voor dit totaalpakket rekenen wij een prijs die elke cent meer dan waard is.

De voordelen op een rij:

-          Kwaliteitskeurmerk

-          Voorloper in innovatie

-          Promotie & acquisitie vanuit centrale organisatie

-          Onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten

-          Organisatie van kennisevents

Partner worden?

Hieronder kun je je aanmelden voor één van de komende partnermeetings. Tijdens deze meeting zullen we het idee toelichten en ingaan op vragen van jouw kant.