realisatie

Metdomotica-overons.jpg

Begeleiding

Voordelen

Specialist in bouwteam


Flexibel inzetbaar


Naadloze aansluiting tussen      ontwerp en realisatie


Perfecte integratie
     in het ontwerp

Niets is zo mooi als een bouwproces dat helemaal vlekkeloos verloopt. Informatie is direct voorhanden, bouwpartijen zijn vakbekwaam, hebben voldoende capaciteit en komen hun afspraken na, levertijden zijn in beton gegoten, de klant verandert niet meer van gedachten, budgetten worden niet overschreden en het Nederlands elftal wint de wereldcup.

De realiteit is vaak een stuk weerbarstiger. En domotica maakt een bouwproces niet altijd makkelijker. Het is geen hogere wiskunde maar elke techniek maakt een bouwproces per definitie iets complexer. Een succesvol eindresultaat valt of staat dan met een capabele partner die niet alleen zijn specialistische kennis inbrengt, maar ook meedenkt in het gehele proces. Zodat deadlines niet in gevaar komen en budgetten niet onnodig worden overschreden. Wij maken als smarthome specialist dan ook regelmatig onderdeel uit van het bouwteam. Vraag naar een maatwerk offerte die het beste past voor jouw situatie.

Perfecte uitvoering door partners

Een goed advies, prachtig ontwerp en goede begeleiding. Dit zijn allemaal elementen die in een bouwproces niet mogen ontbreken. Maar ze zijn niets zonder perfecte uitvoering, service en nazorg. Dat maakt de klantervaring compleet. En dan is een goede overdracht en perfecte onderlinge afstemming noodzakelijk. Om die reden werken wij met ervaren specialisten die onze adviezen om kunnen zetten naar het beoogde eindresultaat. Vakidioten die niet rusten totdat de techniek het helemaal doet. Wij durven onze handen er voor in het vuur te steken.