✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Slim wonen

Door een slim huis te creëren met domotica kan je comfortabeler wonen. Hiervoor zijn veel verschillende mogelijkheden. Met één druk op de knop zet je een alarm aan in heel het huis, terwijl de lichten uitgaan en jij lekker kunt gaan slapen. Dankzij een speciale camera met gezichtsherkenning kan je te allen tijde zien wie er voor de deur staat en automatische handelingen hieraan koppelen (bv dat het tuinhek opengaat). Of zet je de lampen uit wanneer je afwezig bent vanaf een afstand. Slim wonen bespaart tijd waardoor je dingen kan doen die je echt leuk vindt.

Maak slim wonen mogelijk met domotica

Dankzij het inzetten van de verschillende systemen van domotica is het mogelijk om slim te wonen. Het gebruik van domotica in huis levert onder andere een bijdrage op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, comfort, energiebesparing én maakt het mogelijk om langer thuis te blijven wonen. Je bent zo minder afhankelijk van anderen, waardoor je langer kan genieten van comfort in huis.

Vraag naar de mogelijkheden van slim wonen

Het is begrijpelijk dat niet iedereen beschikt over uitgebreide technische kennis. Hiervoor kan je bij ons terecht. METDOMOTICA is merkonafhankelijk en kan daardoor een objectief advies geven. Wij geven je graag advies wat volledig gebaseerd is op jouw wensen en behoeften. Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 030-721 0820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam