✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Smart home advies

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden van een smart home, geven wij je graag advies. Dankzij onze slechts adviserende rol kunnen wij objectief en merkonafhankelijk te werk gaan. Zo ben je gegarandeerd van een goed advies dat perfect aansluit bij je wensen. Ontdek de mogelijkheden op het gebied van comfort, veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing voor in jouw huis.

METDOMOTICA geeft smart home advies op maat

Maak van je huis een smart home en ga voor meer comfort. METDOMOTICA heeft verschillende pakketten om uit te kiezen om zo tot het beste advies voor een smart home te kunnen komen. Zo kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van ons ‘De bomen en het bos’ adviespakket. Hierin nemen we je graag mee in de mogelijkheden van domotica, leggen we je uit hoe systemen worden gebouwd en laten we zien waar je rekening mee dient te houden. Aan de hand van een QuickScan en het door jou aangegeven budget worden alle relevante punten besproken. Mocht je het prettiger vinden om alles uit handen te geven, kunnen wij je volledig ontzorgen met het ‘The Full Monty’ adviespakket. In drie afspraken laten we alle mogelijkheden voor een smart home voorbij komen en geven wij een advies. Daarnaast maken wij ook de tekeningen en instructies voor de bouwpartijen.

Plan een afspraak met ons in

Denk jij over automatische deuren-en-ramen-dicht-controle, zelfdenkende zonneschermen die de warmte buiten houden of een thermostaat die zelf terugschakelt als het huis verlaten is? Wij helpen je graag bij het geven van advies voor je smart home. Plan een afspraak in en ontdek de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact ons op en bel naar 030-721 0820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam