✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Smart home comfort

Een smart home koppelt gemakkelijke allerlei apparaten in je woning, zodat jij meer comfort kunt ervaren. In een smart home komt techniek echt tot leven. METDOMOTICA maakt smarthomes graag toegankelijk voor het grote publiek. In duidelijke taal geven we advies over wat er mogelijk is. Met ons onafhankelijke en objectieve advies, komt jouw droomhuis tot leven.

Met een smarthome kies je voor comfort en gemak

Een smarthome weet door middel van sensoren precies wat er aan de hand is in jouw huis. Temperatuur, beweging, aanwezigheid, wind, lichtsterkte, open/dichtcontacten op ramen en deuren en nog veel meer sensoren kunnen aangesloten worden op het domoticasysteem. De informatie wordt verwerkt en op basis hiervan stuurt het smart home systeem jouw apparaten aan. Zonder dat jij hier zelf iets voor hoeft te doen. De verlichting die automatisch aan- en uitgaat, de verwarming die op bepaalde tijden aanspringt en op afstand kijken wat er nog in je koelkast ligt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er mogelijk is. Een smarthome zorgt voor comfort in jouw huis. Zo kan jij je richten op dingen die er echt toe doen.

Wij geven onafhankelijk en objectief advies

METDOMOTICA is niet gebonden aan producten of bepaalde merken. Zo kunnen wij te allen tijde het systeem adviseren dat het best bij jou past. Door jarenlange ervaring weten wij precies waar we het over hebben. Wil jij ook een smart home om meer comfort te ervaren? Neem contact op door te bellen naar 030-721 0820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam