✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Smart home domotica

Het is mogelijk om een smart home te creëren dankzij de technische ontwikkelingen op het gebied van domotica. Met domotica wordt een bijdrage geleverd aan energiebesparing, comfort, langer thuis wonen en duurzaamheid. Wij helpen je graag van jouw huis een smart home te maken door het gebruik van domotica.

Geniet van comfort in een smart house dankzij domotica

Het is begrijpelijk dat niet iedereen beschikt over evenveel technische kennis. METDOMOTICA helpt je graag bij het op een rijtje zetten van alle aanbieders en mogelijkheden. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle opties op het gebied van domotica en ben je een stap dichterbij een smart home. Met drie verschillende adviespakketten bieden wij voor iedereen advies op maat aan. Metdeze drie pakketten wordt een objectief en merkonafhankelijk advies gegeven. Zo weet je precies wat er mogelijk is en tegen welke prijs. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Automatische deuren-en-ramen-dicht-controle

  • Gordijnen die vanuit bed bediend kunnen worden met één simpele druk op de knop

  • Zelfdenkende zonneschermen die de warmte buiten houden

  • Lichten die bij afwezigheid automatisch dimmen of uit gaan

  • Cameraregistraties met gezichtsherkenning voor extra veiligheid

Maak een afspraak en vraag om deskundig advies

Wil jij advies ontvangen voor de mogelijkheden om een smart home te ontwikkelen met domotica? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste match, zodat je een comfortabelere leefomgeving kan opbouwen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 030-721 0820. Hopelijk mogen we je snel ontvangen in De Meern.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam