✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Smart home systeem

Energiebesparing, meer comfort, veiligheid en duurzaamheid; slechts enkele voorbeelden van wat een smart home systeem mogelijk maakt. Een smart home koppelt diverse systemen aan elkaar en stuurt op basis van verkregen informatie zelf apparaten aan. Zo gaat je huis met je meedenken en wordt het leven een stuk aangenamer, comfortabeler en veiliger.

Met een smart home systeem komt jouw huis tot leven

Automatische deuren-en-ramen-dicht-controle, met één druk op de knop het alarm aan, cameraregistraties met gezichtsherkenning, lichten die automatisch dimmen of een thermostaat die zelf terugschakelt als er niemand thuis is. Er is ontzettend veel mogelijk met een smart home systeem. Niet alleen maakt het jouw huis veel comfortabeler, met een smart home systeem profiteer je van meerdere voordelen. Zo is het veilig, toekomstbestendig en duurzaam.

Het advies om ook van jouw huis een smart home te maken

Niet iedereen beschikt over de juiste technische kennis om het vakjargon rondom domotica en smart home systemen te begrijpen. Daarom vertalen wij het technische verhaal naar een logisch en te begrijpen verhaal. Zo weet jij ook waar je aan toe bent, zonder over veel technische kennis te beschikken. We creëren graag de omgeving die met je meedenkt, inspeelt op je leef wensen, je dagritme en zorgt dat elk moment van de dag zo soepel mogelijk verloopt. Automatisch gemak waar en wanneer jij dat wil. Pak het groots aan of begin klein. Neem contact op voor een adviesgesprek. Je bereikt ons op 030-721 0820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam