✓ Oneindig veel mogelijkheden

✓ Merkonafhankelijk en objectief advies

✓ Toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel

✓ Geniet van jouw huis

Home // Veilig wonen advies

Veilig wonen vinden wij erg belangrijk en daarom geven wij daar graag advies over. Dankzij speciale domotica systemen is het een stuk makkelijker geworden om veilig te wonen. Verder levert domotica ook een bijdrage aan comfort, langer thuis wonen, duurzaamheid en energiebesparing. METDOMOTICA geeft je graag advies over de vele voordelen en opties. Geniet optimaal van je woonruimte en maak je huis comfortabeler.

Veilig wonen dankzij domotica systemen

Het is begrijpelijk dat niet iedereen over evenveel technische kennis beschikt. Gelukkig kunnen wij je een advies geven waardoor je meer inzicht krijgt in de mogelijkheden. Omdat wij een adviserende rol op ons nemen, krijg je meer inzicht in systemen en kosten. Bij METDOMOTICA ontvang je altijd een merkonafhankelijk en objectief advies voor veilig wonen. Tijdens ons advies wordt een aantal systemen besproken, zodat je precies weet wat je kan installeren om veilig te wonen. Denk hierbij aan:

  • Met één druk op de knop het alarm aan in alle ruimtes van het huis

  • Automatische deuren-en-ramen-dicht-controle

  • Alles in het volle licht bij onraad

  • Alles zichtbaar op je eigen beeldschermen

  • Deuren open en sluiten op afstand

Ontdek alle mogelijkheden

Wil je meer weten over het advies dat we jou geven om veilig te kunnen wonen? Wij helpen je graag bij het opstellen van een plan. Neem telefonisch contact met ons op en plan een afspraak in. We hopen je snel te mogen ontvangen De Meern voor een afspraak. Wij telefonisch bereikbaar op 030-721 0820.

Direct een bericht sturen

Naam *
Naam